Aanmeldingsformulier voor events (gratis aanmelden!)         Vragen/Problemen? Stuur een mail.

Let op!
Na het invullen van dit scherm wordt een mail naar je toegestuurd, waarin je wordt gevraagd op een link te klikken ter bevestiging van de aanmelding van het event. Pas nadat je dat hebt gedaan wordt het door jou gemelde event in de agenda opgenomen.

Let op!
De site 'Activiteiten-kalender voor Singles' stopt met ingang van dinsdag 3 januari 2023, na bijna 25 jaar actief te zijn geweest.
Reden is dat het aantal bezoekers sinds de corona-tijd drastisch is teruggelopen en het langer in stand houden van de site niet de moeite waard lijkt te zijn.
Ik bedank alle aanmelders voor hun bijdragen in de afgelopen jaren.
Piet de Vlugt


Datum event (bv. 2022-12-05) (Klik op de knop om een datum te kiezen) Tip: Sneller aanmelden?
Beschrijving event (max. 65 tekens)
Locatie (max. 50 tekens):
Stad (max. 50 tekens):
Aanvangstijd (of datums bij meerdaagse trip)
(max. 24 tekens):
(bv. "20.30 uur" of "18-23 maart '08")
URL website voor info (incl. https://):
Meerdaagse trip, c.q. vakantie? (zorgt voor extra toevoeging "Meerdaagse trip" bij vermelding)
Emailadres (voor bevestigingsmail):
 
Laatst ingebracht event:
2021-01-01 - - -
Belangrijk:
Deze activiteitenkalender is opgezet om activiteiten te promoten die specifiek zijn georganiseerd voor singles, en algemenere activiteiten (bv. die van activiteitenclubs) waar singles veelal aan deelnemen om andere mensen te ontmoeten, c.q. te leren kennen. Aangemelde activiteiten die niet aan dat criterium voldoen zullen doorgaans worden verwijderd. (Bij twijfel zeker aanmelden!)

* Let op: Het aanmelden van door derden georganiseerde activiteiten/reizen en/of het doorlinken naar advertenties van derden is niet toegestaan. *